Maria Ligthart

Praktijk voor gezins-coaching
 

Mensen helpen zichzelf te helpen.

Heb je een probleem? Heb je het gevoel dat je vastzit in patronen, dat je opgesloten zit in jezelf en zou je je wel willen bevrijden daarvan?

Daarmee kan ik je helpen. Ik begeleid volwassenen vanuit een holistische levensvisie. D.w.z. lichaam en geest zijn één en werken energetisch op elkaar in. Zo kijken we niet alleen naar de symptomen, maar zoeken de oorzaak op in je innerlijk. Dit kan door middel van gesprekken, visualisaties, dieptecounseling, lichaamstaal en veel meer mogelijkheden om op dieper niveau achter antwoorden te komen. Samen komen we tot opheldering. Zo herinner je je weer wie je werkelijk bent, wat je voelt, wat je werkelijke wensen en verlangens zijn en hoe je hiernaar kunt leven. Zo wordt je meer één met jezelf, met je hart en ziel. Deze éénwording geeft meer rust, zelfvertrouwen, innerlijke vrede en brengt je lichamelijke gezondheid op een hoger niveau. 

Ik werk vanuit de visie dat de mens bestaat uit 5 lagen nl.:

De fysieke laag:  je lichaam, Hierbij komen voeding en beweging ter sprake, maar ook lichamelijke klachten, ziektes

De vitale laag:  je energie, je gedrevenheid. Hierbij kunnen verslavingen voorkomen.

De mentale laag: je gedachten, overtuigingen, je zelfbeeld.  

De emotionele laag: Je emoties, vreugde en verdriet,, angsten en boosheid. 

De spirituele laag: Je diepste gevoel en intuïtie, daar waar het kalm en rustig is, in verbinding met je creatieve scheppende bron. In deze laag kunnen problemen voorkomen rondom religies, eenzaamheid, overlijden van dierbaren of van jezelf, zoektocht naar de zin van je leven. 

Wanneer je alleen leeft en handelt vanuit het verstand, het denken, benut je maar 4% van je totale wezen. Je keuzes zijn dan gebaseerd op informatie van buiten. Daar haal je ook de bevestiging vandaan. Wanneer je naar binnen keert en in diepere lagen van jezelf kunt komen, kun je antwoorden vinden die je verrassen en die je meer stevigheid geven. Je voelt je meer verankerd en geaard in jezelf.


Ik nodig je uit met mijn begeleiding op reis te gaan in je innerlijk en zo de kwaliteit van je leven te verhogen.

Het is een investering in jezelf waar je de rest van je leven plezier van kunt hebben. 
 
Opbellen
E-mail
Info