Maria Ligthart

Praktijk voor gezins-coaching
 

Daar sta je dan...

Aan het begin van je zelfstandige leven. Ben je er klaar voor? Heb je genoeg gereedschap in je koffer of heb je misschien het gevoel dat je koffer leeg is of halfvol. Is dat laatste het geval dan kun je te maken hebben met angsten en onzekerheden. Paniek misschien. Hoe moet het allemaal. Wat moet ik kiezen en waar baseer ik mijn keuzes op? 

Voel je eigenlijk wel een stevige basis in jezelf of dobber je maar wat rond. Doe je maar wat? Kijk je misschien om je heen hoe anderen het doen, maar van binnen gaat het niet goed. Grijp je misschien naar middelen om je gelukkiger te voelen?

En hoe staat het met je zelfbeeld. Ben je blij met jezelf of voel je je altijd de underdog. 

Ga je gebukt onder de omstandigheden in de wereld? De Coronacrisis, de oorlog in Oekraïne, het klimaat. Maakt het je hopeloos, machteloos of depressief. We kunnen de wereld niet veranderen, maar wel de manier hoe jij erin staat, en hoe jij hierop reageert.

Of heb je misschien iets naars meegemaakt onlangs of in het verleden wat maar steeds blijft terugkomen in je hoofd. Dan nodig ik je uit om dit te verwerken. Er liefdevolle aandacht aan te geven, het eens goed tegen het licht te houden, ermee bezig te zijn, totdat het langzaamaan gaat rusten.  Pas dan kun je weer vrolijk verder leven. 

Je doet er goed aan je koffer te vullen met stevige tools. Dan ga je goed op weg en voel je houvast in jezelf.  

Kom eens kennismaken en laat je inspireren.

Je hebt hopelijk nog veel jaren voor de boeg om van deze investering in jezelf te genieten. 

 
Opbellen
E-mail
Info